Geluidsoverlast in kantoren komt steeds meer voor. Denk aan luidruchtige collega’s, ringtonen van mobieltjes, de kopieermachine, het koffiezetapparaat.  Door toepassing van nieuwe inrichtingsconcepten dan het traditionele cellenkantoor, worden ook steeds vaker grote groepen mensen bij elkaar in één ruimte geplaatst.

 

Geluidsoverlast kan negatief werken op het functioneren van uw mensen. Dit kan vermoeidheid, prikkelbaarheid en gezondheidsproblemen veroorzaken. Een prettig werkklimaat is dus heel belangrijk.

 

Als we over kantoor akoestiek praten dan spreken we over spraakverstaanbaarheid en nagalmtijd. Het ligt altijd aan de aanwezigheid van teveel harde materialen. Betonnen plafonds, harde vloeren, en toepassing van steeds meer glas zijn de oorzaken van te weinig absorptie.

 

Met onze professionele metingen en uitgebreide range aan akoestische oplossingen zorgen wij ervoor dat uw werkruimte, vergaderkamer, entreehal of restaurant weer in balans komen en dat storende invloeden zoveel mogelijk beperkt worden. Onze aanbevelingen vertalen wij in het voor u optimale samenspel van diverse akoestische toepassingen. Zo worden het weer aangename plekken om geconcentreerd te werken en prettig te communiceren.

 

Onderzoek en praktijk hebben uitgewezen dat 70% van de werknemers achtergrondgeluiden als zeer storend ervaren.