'Anders Werken' is verandering

De impact die de technologische ontwikkelingen op onze manier van werken en op organisaties hebben, zijn even ingrijpend als fascinerend. De rol van de werkgever en het management ten opzichte van de werknemers verandert, en is meer en meer gebaseerd op vertrouwen.

 

Flexibele kantoorconcepten zijn nodig om nieuwe manieren van werken én de nieuwe generatie werknemers optimaal te ondersteunen.

 

Geen doel op zich

De keuze voor ‘Anders Werken’ begint met de vraag of een andere manier van werken geschikt is voor uw organisatie, wat de voordelen zijn, en wat dat vervolgens betekent.

Het is geen doel op zich, maar een middel om beter te kunnen presteren. Werknemers krijgen meer vrijheid en verantwoordelijkheid en worden in staat gesteld hun werk beter te doen; flexibeler en efficiënter.

 

Thuis op kantoor

Flexwerken kan de productiviteit van uw medewerkers verhogen. Er wordt hard gewerkt, tenminste als uw personeel zich te allen tijde thuis voelt op kantoor. Het komt er dus op aan om op kantoor een aangename, huiselijke sfeer te creëren. De werkvloer wordt een leefruimte waar medewerkers zich op hun gemak voelen en waar ze graag komen werken. Dat merk je aan de tevredenheid, de efficiëntie en de resultaten.

 

Kennisuitwisseling

Kennisuitwisseling is een van de speerpunten binnen het nieuwe werken. Dat weerspiegelt zich in de kantoorinrichting. Mensen worden geïnspireerd en gestimuleerd om samen te werken en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Er zijn tal van plekken en ruimtes waar medewerkers elkaar ontmoeten en met elkaar in dialoog gaan. Medewerkers hebben geen vaste werkplek meer en kiezen hun plek afhankelijk van de taak die ze uitvoeren. Geconcentreerd werken? Dat kan in een concentreerruimte.

 

Verschillende ruimtes voor verschillende taken

Anders Werken vraagt om een geheel andere manier van kantoorinrichting. Onze adviseurs kennen alle ins en outs van flexibele kantoor concepten.

 

Zij staan u met veel enthousiasme en ervaring  terzijde met de beste adviezen om de voor u optimale oplossingen te realiseren.