Elke onderneming streeft naar optimaal rendement, in de breedste zin van het woord.  Rendement in de zin van winst, productiecapaciteit,  de opbrengst per tijdseenheid of per vierkante meter, of het behalen van andere gestelde doelen.

Een organisatie draait om en op mensen.

De capaciteiten, de productiviteit  en het welbevinden van uw werknemers dragen in hoge mate bij aan het rendement.  Dat geldt evenzeer voor een aangename en efficiënte indeling van een ruimte.

In het woud van talloze mogelijkheden wat betreft  interieurtoepassingen is het voor u niet eenvoudig te bepalen wat de juiste keuze is.

Maak kennis met ons en onze oplossingen op het gebied van de inrichting, aankleding en akoestiek van het interieur van uw onderneming. 

 

Wij zijn West-Friese ondernemers met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, de zorg, de horeca en het onderwijs. 

Met veel enthousiasme en ervaring adviseren, ontwerpen en realiseren wij maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.  Zo creëren wij een werk- en leefomgeving die prettiger, efficiënter, gezonder en representatiever is.
Daar wordt u blij van !  Create a smile !

 

Ons streven is om u het beste advies te geven voor uw inrichting;  om u de juiste maatwerk oplossingen te bieden zodat u optimaal rendement kunt halen uit uw interieur en mensen. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in:

 

Ook faciliteren wij toepassingen op het gebied van vloerbedekkingen.

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde partners.

 

Ons enthousiaste team weet telkens opnieuw een inrichting op maat te maken die perfect aansluit bij uw eisen en wensen.

Wij werken in een klein team met professionals waarbij u één aanspreekpunt heeft, die het hele traject persoonlijk betrokken blijft bij uw opdracht, met korte communicatielijnen.

Uw mensen en uw wensen staan altijd centraal.

 

         

Anton Sijm

06 - 2509 1557