Niet alleen kunstmatige verlichting, maar ook het natuurlijke daglicht en fel zonlicht zijn van invloed op de ruimte en de mensen die erin werken.

 

De mogelijkheid tot temperen of filteren van licht is heel belangrijk voor de juiste hoeveelheid licht en warmte in een vertrek in het algemeen en op de werkplek in het bijzonder.  Een juiste toepassing van raambekleding of zonwering is daarbij onmisbaar.

 

Onze collectie is enorm uitgebreid, met vele verschillende toepassingsmogelijkheden en verschijningsvormen. Raambekleding draagt ook bij aan de beleving van de ruimte en geeft de mogelijkheid tot spelen met het licht en met de lichtinval. Wij selecteren voor u de producten welke het beste beantwoorden aan uw specifieke decoratieve en functionele wensen.

 

Ons enthousiaste creatieve team zorgt keer op keer voor unieke decoratieve oplossingen, waarbij de functionaliteit en bedieningsgemak niet uit het oog wordt verloren. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat wij u altijd de best passende oplossing kunnen adviseren.