“Ergonomie streeft naar het zodanig ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken dat de veiligheid, de gezondheid en het comfort wordt gewaarborgd en bevorderd, met als doel het functioneren van mensen te verbeteren.”

 

Een product, werkplek of ruimte zijn dus ergonomisch wanneer het optimaal is aangepast aan de mens.

Ergonomie omvat dus veel meer dan alleen een goede werkplekinrichting met de optimale verhoudingen en opbergmogelijkheden. 

Het gaat er in zijn algemeenheid om dat u een omgeving creëert die zorgt voor tevreden gebruikers en productieve werknemers.  Het gaat daarbij ook om het optimaliseren van de akoestiek, het bevorderen van licht en lucht in de ruimten, en het verwezenlijken van een creatieve inspirerende omgeving met een prettige sfeer.

 

En dat is nu precies waar TopGain uw perfecte partner kan zijn.

 

 

Ons enthousiaste team weet telkens opnieuw een inrichting op maat te maken die perfect aansluit bij uw eisen en wensen. Door goed te luisteren bepalen we samen met u de optimale indeling en sfeer, welke wij vertalen in toepassingen van materialen en producten.

 

De akoestiek, het meubilair, de raambekleding en de vloerbedekking zijn onze belangrijkste toepassingen voor uw interieur.

 

Of het nu gaat om een totaal nieuwe inrichting of om een deeloplossing, wij brengen alle bestaande en nieuwe elementen bij elkaar tot een harmonieuze en inspirerende werkomgeving waarin werkplezier en een goede arbeidsproductiviteit vanzelfsprekend zijn.